AGENTIA "GOLDEN FISH"


              "MENS SANA IN CORPORE SANO!"  -  "MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS!"

             AGENTIA GOLDEN FISH realizeaza activitati de teambuilding in colaborare cu dumneavoastra  luand in calcul strategia de marketing si obiectivele in afaceri pentru a va oferi servicii personalizate si perfect adaptate cerintelor companiei si ajutati de profesionalism si bun gust completam cu experienta noastra pentru detaliu cele mai exigente cerinte. Alaturi de noi beneficiati de concepte, strategii, idei creatoare, organizari si coordonari de evenimente.

             Va recomandam locatii si programe deosebite pentru acest tip de evenimente : hoteluri si pensiuni la munte sau la mare, Delta Dunarii sau strainatate: Bulgaria (Albena, Nisipurile de Aur, etc.) clasificate de la doua pana la cinci stele, in tara sau in strainatate, in functie de dorintele dumneavoastra.
             Putem incerca impreuna ACTIVITATI INDOOR SAU OUTDOOR.

             ACTIVITATILE INDOOR  au menirea de a dezvolta aptitudini si abilitati foarte necesare muncii in echipa. Sunt interactive, flexibile; activitatile sunt formate dintr-o succesiune de exercitii care pun mintea si trupul la contributie, in diferite ipostaze, pentru a creste performanta individuala si organizatorica.

             ACTIVITATILE OUTDOOR au rolul de a detensiona eventualele conflicte existente, dezvoltand si intarind spiritul de echipa lasand o amintire placuta si o experienta de neuitat angajatilor.

             In functie de nevoile si bugetul fiecarei companii AGENTIA GOLDEN FISH va raspunde oricarei solicitari din partea dumneavoastra. La final vom organiza festivitatea de premiere unde se vor acorda diplome si cadouri pentru castigatorii echipelor din partea agentiei noastre.
               
             Va asteptam cu drag alaturi de noi si va garantam distractie la maxim!

            ECHIPA GOLDEN FISH

G
A  F
L  O
E  T
R  O
I
E